Funksjonelle løsninger, naturlige materialer og smart design for miljøbevisste.

FRI FRAKT OVER HELE NORGE PÅ ORDRER OVER 2000 NOK

Vi støtter Norges Naturvernforbundet! FutoNota donerer 10 NOK fra hver ordre direkte til Naturvernforbundet 

Velkommen til FutoNota!

Ville du at hjemmet ditt ble unikt? Dekorere smart, stilig og miljøbevisst? Da er du i riktig sted! Vi har alt til å dekorere fra topp til toe! Hos oss finner du plassbesparende og multifunksjonelle møbler, designermøbler og dekor i naturlige materialer samt veldig spesielle produkter i japansk stil og håndlagde tekstiler. Vi har valgt for deg de beste møbler som er både vakre og praktiske, har minimalistisk design og er ikke minst holdbare. Her finner du ting med personlighet og karakter.

Vi jobber med Nordiske og EU produsenter med fokus på miljøvennlige produkter og vil at verden ble vakrere gjennom hvert enkelt hjem!

Vi vet at det kan føles utfordrende å velge møbler på nett! 

For deg som leter etter tips og råd, interiørløsninger, inspirerende ideer og motetrender innenfor design og interiør, har vi skrevet flere blogginnlegg med detaljert informasjon og eksperttips om hvordan man velger de riktige møbler, komfortable madrasser, tekstiler og mye mer!

Nyt vår INTERIØRBLOGG og bli inspirert!


VÅRE NYHETER

9.930 NOK
Leveringstid: ca. 3-5 uker
10.370 NOK
Leveringstid: ca. 3-5 uker
3.270 NOK
Leveringstid: ca. 8-10 uker
10.290 NOK
Leveringstid: ca. 3-5 uker
11.090 NOK
Leveringstid: ca. 3-5 uker
11.490 NOK
Leveringstid: ca. 3-5 uker
11.950 NOK
Leveringstid: ca. 3-5 uker
3.270 NOK
Leveringstid: ca. 8-10 uker
9.290 NOK
Leveringstid: ca. 3-5 uker

Følg oss på Instagram @futonota_norge

Hvorfor er vi forelsket i miljøvennlige og multifunksjonelle møbler?

 Vi i Futonota har alltid hatt interesse for japansk kultur og Wabi-Sabi-filosofien, den japanske harmoniske livsstilen som uttrykkes i japansk minimalistisk og praktisk innredning. Den største hemmeligheten bak harmonisk og minimalistisk interiørdesign er at du innreder hjemmet ditt etter ZEN-kultur prinsippene: fred og ro, harmoni, respekt for naturen og funksjonalitet.

Vi er adepter av denne filosofien og velger holdbare møbler med lang levetid fra velprøvde produsenter, som bryr seg om naturen og økologien og oppfordrer folk til å avstå fra unødvendige møbler og giftige materialer med tanke på helse og miljø. Funksjonelle møbler av høy kvalitet og smarte plassbesparende interiørløsninger kan hjelpe deg med å bygge en kompakt men ikke minst romslig bolig! Smarte møbler gir deg friheten til å uttrykke din personlighet uten unødvendige rut.

Velkommen til vår harmoniske verden!

Har du noe du lurer på eller trenger hjelp til å velge riktig produkt? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post post@futonota.no.

Vi er alltid glad til å høre fra deg :) Tilgjengelig 24/7